vrijdag, juli 30 EN | BR

Rich Tolbert Junior, Gospelzanger uit Amerika, steeg in een paar dagen naar nummer 1 op de Gospel hitlijsten met zijn nummer: ‘Never be defeated’. Hij schreef dit nummer als een proclamatie:

“De duivel wil altijd dat je je verslagen voelt, maar ik behoor God toe! En omdat God de hoogste macht is, zal ik nooit verslagen worden. Dat is het probleem dat de duivel met mij heeft. Ik overwin elke dag weer.”

Rich kreeg op jonge leeftijd een contract bij Alicia Keys. Samen met zijn Gospelkoor trad hij op als haar voorprogramma in de grote concertzalen.

“Ik mocht zingen op grote evenementen. Ik zong over Jezus te midden van mensen die Jezus niet kenden dus ik was er verzekerd van dat het God was Die mij vroeg om dat te doen! Maar God wilde juist dat ik terug ging naar het hart van een aanbidder en Hem zou volgen zonder de bekendheid en de faam.”

Bekijk nu het hele interview op Maasbach Radio’s Youtube kanaal en vergeet je niet te abonneren om altijd op de hoogte te zijn van de nieuwste bemoedigende interviews!

Delen.

Comments are closed.

X