dinsdag, september 28 EN | BR

Jeconia Maasbach is een jonge, getalenteerde muziekschrijver en producer. Onlangs bracht hij het prachtige muzikale album uit: ‘Quiet Place’. Bij Maasbach Radio legt Jeconia de intentie achter dit album uit:

“Ik schreef de muziek niet op papier. Voordat ik begon, bad ik ervoor. Daarna begon ik gewoon met piano spelen en kwam het vanzelf! Elke muziek komt uit een bepaalde bron, mijn bron was de Heilige Geest.”

  • Luister naar Jeconia bij Maasbach Radio!

Dit weekend deelt Jeconia zijn ontroerende verhaal over het verlangen dat hij van jongs af aan had om muziek te maken voor God. Hij dacht dat dit niet voor hem was weg gelegd, tot hij een klein jongetje in Parijs zag drummen met houten blokken onder zijn schoenen, omdat hij niet bij de pedalen kwam. Sindsdien gebruikt Jeconia zijn muzikale talenten ten volle!

“Als er iets is wat je voor de Heer wilt doen, denk niet: ‘ik ben te jong’ of ‘ik ben te oud’ of ‘ik kan dat niet’. Ga er gewoon voor!”

Luister dit weekend naar Share Your Story op www.maasbachradio.com of luister via onze gratis radio app op je telefoon of tablet.

Delen.

Comments are closed.

X