dinsdag, april 20 EN | BR

Hoe weet je wat het doel van God voor jouw leven is? Grant-Ross McGregor zegt het volgende:

“Zoek de Here en onderzoek de verlangens van jouw hart. God heeft al in jou geplant waar Hij je voor wilt gebruiken”

Grant-Ross McGregor, getrouw met DeAnn McGregor en zoon van één van de bekende Mcgregor broers, is geboren in Zuid-Afrika.

Één van mijn favoriete herinneringen van Zuid-Afrika is dat ik bij het orgel zat terwijl mijn tante speelde vanachter het gordijn. Ik stak mijn hoofd langs het gordijn en zag hoe duizenden Zuid-Afrikanen liederen zongen, zoals: ‘Halleluja’ of ‘In moments like these’ (in momenten zoals deze)” 

De vader van Grant-Ross, een evangelist, ervaarde dat God hem opriep om met zijn gezin naar Amerika te verhuizen toen Grant-Ross 9 jaar oud was. Grant-Ross voelde zelf nog niet het verlangen om in de zendingsbediening te werken, maar dat veranderde toen hij de verlangens van zijn hart begon te onderzoeken. Nu is hij leider van de jeugdgroep in zijn kerk in Tennessee en werkt hij full-time in de zendingsbediening!

  • Grant-Ross zingt live vanuit de Maasbach Radio studio: ‘Refuge’

Dit weekend deelt Grant-Ross hoe hij de geweldige liefde van God in zijn leven heeft ervaren en zal hij een gebed voor jou bidden.

Luister dit weekend naar Share Your Story op www.maasbachradio.com of luister via onze gratis radio app op je telefoon of tablet.

Delen.

Comments are closed.

X