woensdag, februari 21 EN | BR

‘Ik kies voor het liefhebben en gehoorzamen van de Here, mijn God.’ – Deuteronomium 30:20

God geeft ons in Zijn Woord een geweldige belofte van zegen (lees voor jezelf het hele hoofdstuk). Met blijdschap en dankbaarheid kijk ik terug naar het moment dat ik Jezus aannam als mijn persoonlijke Redder. Vanaf dat moment heb ik Hem lief, volg ik Zijn pad, bid ik tot Hem, lees ik Zijn Woord en doe ik mijn best om aan al Zijn wetten gehoorzaam te zijn. Door dit te doen, mag ik weten dat Hij mij genadig is en er altijd voor zal zorgen dat het goed met me gaat. Hij is de Sleutel voor mijn leven. Als jij deze keuze ook hebt gemaakt, dan mag je je elk moment van de dag aan Hem vasthouden. Al je zorgen, problemen, moeilijkheden, verdriet en pijn mag je aan Hem geven, want Hij zorgt voor jou, zal jou behoeden en bewaren en jou leiden op al je wegen. Al ga je door een moeilijk dal, Hij zal je nooit alleen laten, maar altijd met je zijn. Met Hem kom je er altijd weer uit, want Hij is de Sleutel! Misschien ben je van Gods pad afgeweken. Dan mag je altijd weer naar Hem terugkeren. Wees Hem toch gehoorzaam en volg weer Zijn pad. Dan zul je zien dat God jou voorspoed zal geven in alles wat je doet. Hij houdt van jou en wacht op jou! Hij is de Sleutel!

Maria Regina

Delen.

Comments are closed.

X