woensdag, juli 28 EN | BR

Yvonne Munnik (54) komt met haar gezin al 14 jaar in The Blessing Den Haag. God genas haar van hartklachten. Dit is haar verhaal.

‘Als ik terugkijk op mijn leven, ben ik God dankbaar dat ik Hem heb leren kennen. Ik heb vaak Zijn genade en liefde mogen ervaren. 13 jaar geleden woonden we dicht bij het Capitol. Iets trok mij altijd om daarheen te gaan. Maar ik durfde niet, omdat ik niemand kende die daarnaartoe ging.

Inmiddels waren we verhuisd. Op een dag ontmoette ik een vriendin die ik jaren niet gezien had. Ze vroeg mij of ik een keer mee wilde naar een dienst in het Capitol. Ik was zo blij en verrast en nam de uitnodiging aan. Mijn jongste dochter en ik gingen mee op de eerste zondag van 2007. Mijn man kwam later ook mee, op aandringen van onze dochter.

Delen.

Comments are closed.

X