vrijdag, juli 30 EN | BR

Norval (30) en Jeannie (30) zijn 8 jaar gelukkig getrouwd. Een paar jaar geleden kregen ze een kinderwens. Maar dit leek onmogelijk, want bij Jeannie werd een myoom ontdekt, dat niet verwijderd kon worden.

Jeannie: ‘In 2017 kregen mijn man en ik een kinderwens. Niet lang daarna begon ik maandelijks last te krijgen van heftige buikpijnen. Enkele maanden later ontdekte de echoscopist een myoom in mijn baarmoeder. Om de zoveel maanden hadden we een afspraak bij de gynaecoloog. Steeds was de boodschap: ‘We kunnen niets voor je doen.’ Door de locatie van het myoom en onze kinderwens, was het te risicovol om te opereren. We baden ervoor en ook onze voorganger, vrienden en familie baden voor ons.

Een jaar ging voorbij. Nog steeds hadden we geen antwoord. We besloten dankbaar te zijn voor alles wat God al voor ons had gedaan. Natuurlijk hadden we verdriet hierover, maar we bleven God trouw dienen.

Eind 2018 voelde ik me erg moe. Ik liet bloed prikken in het ziekenhuis. Binnen een paar uur werd ik gebeld. Ze wilden mij met spoed opnemen, omdat mijn Hb-waarde extreem laag was. In het ziekenhuis lagen er drie zakken bloed klaar voor een bloedtransfusie.

Nieuw Leven Magazine December 2020

Delen.

Comments are closed.

X