woensdag, juli 28 EN | BR

Mildred Margaret (70) verloor door een bacteriële infectie haar linker onderbeen. Deze gebeurtenis heeft haar sterker gemaakt en nog dichter bij God gebracht. Dit is haar verhaal.

‘Een aantal jaar geleden stond ik op het punt om met vakantie naar Suriname te gaan. Plotseling werd ik getroffen door een bacteriële infectie in mijn linkerbeen. Deze veroorzaakte klonten in mijn bloedvaten. Ik had hoge koorts en werd opgenomen in het ziekenhuis. Allerlei medische onderzoeken volgden. Mijn linkervoet was ernstig aangetast, waardoor de arts besloot een paar tenen te amputeren. Maar de heftige, ondraaglijke pijn bleef aanhouden. Zelfs het toedienen van morfine mocht niet baten. Na verder onderzoek bleek dat de bacterie was doorgedrongen tot het hele onderbeen. Mijn linkerbeen moest worden afgezet tot onder de knie…


 
Nieuw Leven Magazine Februari 2020

Delen.

Comments are closed.

X