vrijdag, juli 30 EN | BR

Jayson Bruin (17) werd gepest op school, omdat hij christen is. Hij besloot ervoor te bidden. God deed een wonder en gaf hem echte blijdschap. Dit is zijn verhaal.

‘Een paar jaar geleden ging ik door een moeilijke tijd heen op school. Ik werd gepest, omdat ik een christen ben en bij Maasbach hoor. Dit zorgde ervoor dat ik onzeker werd. Ook raakte ik sneller geïrriteerd en boos. Ik ging met erge tegenzin naar school. Omdat ik ben opgevoed met het christelijke geloof, besloot ik ervoor te bidden. Ik vroeg God om mij te helpen. Ook las ik veel uit de Bijbel. Ik werd bemoedigd door een tekst uit de Psalmen:

‘Terwijl allerlei gedachten in mij omgingen, waren het juist Uw troostwoorden die mij opbeurden.’ – Psalm 94:19

Op Tweede Pinksterdag in The Blessing Utrecht deed God een groot wonder. Ik voelde dat God op één moment al mijn onzekerheid en boosheid wegnam. In plaats daarvan kreeg ik echte blijdschap in mijn hart. Direct de volgende dag op school merkte ik het verschil. Niemand maakte mij meer belachelijk vanwege mijn geloof.
Nu kan ik op school vrij vertellen over mijn geloof, zonder dat ik mij ervoor schaam. Zo heb ik bijvoorbeeld meerdere keren tegen een docent mogen getuigen.

Nieuw Leven Magazine Augustus 2020

Delen.

Comments are closed.

X