vrijdag, juli 30 EN | BR

Jacqueline Dauda (59) had een kwaadaardig gezwel in haar schildklier. De doktoren gaven haar weinig overlevingskans. Maar God deed meerdere wonderen. Dit is haar verhaal.

‘In 1979 – ik was toen 19 jaar – ontdekte ik een klein knobbeltje in mijn nek. Ik voelde me al lange tijd niet zo lekker en besloot naar de huisarts te gaan. Na een reeks onderzoeken ontdekte men een kwaadaardig gezwel in mijn linker schildklier, die twee dagen later operatief verwijderd werd.

Omdat er uitzaaiingen waren, werd daarna ook een gezwel in mijn rechter schildklier verwijderd. De doktoren gaven mij weinig overlevingskans. Hoewel ik op dat moment afgedwaald was van God, had ik toch het geloof dat dit niet mijn einde zou zijn.’

Nieuw Leven Magazine Mei 2020

Delen.

Comments are closed.

X