vrijdag, juli 30 EN | BR

Christiaan (32) en Jolene (34) Nelemans komen al jaren bij The Blessing. Samen met hun 2 dochters, Jada (5) en Zarah (2), zijn ze een happy family. Dit is hun verhaal.

Christiaan: ‘Al 25 jaar kom ik in The Blessing Church. Ik weet nog dat ik met mijn moeder voor het eerst naar The Blessing Schiedam (later: Vlaardingen) ging tijdens een open dag en daarna met kerst. Aangezien wij nog maar net in de omgeving woonden, was dit meteen een mooie gelegenheid om nieuwe vrienden te leren kennen en ergens bij te horen. Uiteindelijk ging ik elke zondag zelf naar de kerk. Ik was toen 7 jaar. In de tussentijd ben ik er opgegroeid door middel van vele activiteiten, vrienden en geweldige mensen, die ik als mijn eigen familie ben gaan zien. Boven alles heb ik in The Blessing Church mogen ervaren dat God echt is, van mij houdt en veel wonderen voor mij heeft gedaan.


 
Nieuw Leven Magazine Maart 2020

Delen.

Comments are closed.

X