zaterdag, januari 20 EN | BR

Het afgelopen jaar is weer zo heel erg snel voorbijgegaan. We zitten nu alweer in februari 2018!

Doordat wij mensen met zo veel dingen in ons leven bezig zijn, lijkt het alsof elk jaar weer sneller voorbijgaat dan het vorige. Maar als ik er even bij stil sta, dan ben ik blij en dankbaar voor de vele dingen die de Here niet alleen voor mij persoonlijk en mijn gezin heeft gedaan, maar ook voor het hele zendingswerk en alle Blessing kerken en voor een ieder die Hem liefheeft!

Voor mij persoonlijk is God altijd een geweldige, grote Helper, en ik weet dat Hij alles doet met een reden! Of ik die reden nu leuk vind of niet, ik weet dat Hij altijd het beste voor mij heeft en daarvoor ben ik Hem heel dankbaar. Ben ik onrustig, dan brengt Hij mij tot rust en Hij heeft alles onder controle! Is er iets onmogelijk, dan ga ik tot Hem en bij Hem is alles mogelijk! Heb ik een fout gemaakt, dan vraag ik Hem om vergeving en Hij vergeeft mij! Wil ik mijn gedachten met Hem delen, dan luistert Hij! Ben ik weleens eigenwijs, dan is Hij geduldig en corrigeert Hij mij! Ja, ik weet dat God dit alles voor mij doet, omdat Hij zo veel van mij houdt! Maar weet je wat ik het mooiste vind? Hij doet dit alles ook voor jou, omdat Hij ook heel veel van jou houdt! God is mijn ALLES!

Regina

Delen.

Comments are closed.

X