woensdag, juli 28 EN | BR

DOOR: DAVID MAASBACH
Elk mens verlangt naar een bijzondere ervaring met God. Men zoekt Hem in allerlei bovennatuurlijke dingen. Er zijn veel verschillende manieren waarop je God kunt zien. Jezus wil vandaag jouw pad kruisen en Zichzelf aan jou laten zien.

‘Onderweg zag ik midden op de dag een licht, helderder dan de zon! Het omstraalde mij en de mannen die met mij meereisden … Nu, koning Agrippa, ik heb gedaan wat mij in dat hemelse visioen is gezegd.’ – Handelingen 26:13, 19

Veel mensen denken dat een hemels visioen alleen is weggelegd voor een paar mensen. Maar ook jij kan vandaag God zien. Paulus zei tegen koning Agrippa: ‘Ik heb Jezus gezien op mijn pad.’ Is dit niet de wens van ons allemaal? Als je het wilt, dan is het mogelijk om vandaag Jezus te zien.
Er zijn veel verschillende manieren waarop je God kunt zien. Je kunt Hem zien in een persoon, in een droom, in een visioen, in de Bijbel, in de schepping. Op een of andere manier zal God jouw pad kruisen en Zichzelf aan jou laten zien.

Nieuw Leven Magazine April 2020

Delen.

Comments are closed.

X