woensdag, oktober 21 EN | BR

Kenia, Nairobi – een prachtig land met al zijn natuur van bomen, struiken, bloemen en dieren. Zebra’s, aapjes, paarden, zwijnen, schapen, herten enz. Ze lopen daar allemaal gewoon los langs de weg.

Ik mocht dit land samen met een groep van Blessing members bezoeken. We waren deel van een week met geweldige samenkomsten. Ook hadden we speciale campagnediensten in het veld, waar zeer velen, avond aan avond, hun hart aan de Here gaven en waar veel wonderen gebeurden.

Een prachtige ervaring die ik weer mocht meemaken. Opnieuw mocht ik ook daar de grootheid van God voelen, zien en ervaren!

Ik heb geprobeerd om mij zo veel mogelijk tussen deze mooie, lieve vrouwen en kinderen te voegen. Sommigen hebben niets, anderen iets meer. Maar hoe geweldig om te zien hoe groot hun geloof en vertrouwen in God is. Ondanks dat ze niet veel of weinig hebben, betekent dit voor hen niet dat God niets groots voor hen kan doen. Voor God zijn kleine dingen of mensen die niets of weinig hebben, net zo belangrijk!

Laten wij die in Nederland zo veel hebben (vooral ook voorzieningen), een voorbeeld nemen aan velen van deze grote groep mensen in Kenia en niet klagen. Dit houdt ons namelijk tegen om te groeien in de richting die God van ons verlangt. Maar laten we geloof in God hebben, al is het maar een kleine hoeveelheid. Want dit geloof en vertrouwen kan bergen verzetten!

Liefs,
Regina

Delen.

Comments are closed.

X