vrijdag, juli 30 EN | BR

Bisschop Dr. LaDonna Osborn is de dochter van de evangelisten T.L. en Daisy Osborn. Vanaf haar geboorte reisde Dr. LaDonna met haar ouders de hele wereld rond om anderen het goede nieuws te vertellen: ‘Jezus Christus is Dezelfde, gisteren, vandaag en voor eeuwig’. Deze manier van opgroeien maakte dat ‘wonderen’ de norm waren in het leven van Dr. LaDonna. Het vormde haar geloof in God en ze wist dat God in staat was om alles te doen. We zijn vereerd dat Dr. LaDonna de tijd heeft genomen om ons te bemoedigen vanuit de Maasbach Radio studio in Den Haag. We weten dat de waarheden die zij deelt ook jouw leven zullen aanraken!

‘Ik voelde me vreemd… anders. Maar als je bij Christus hoort, ben je ook echt anders! Als je God niet kent, kan je leven wanhopig zijn. Maar het is heerlijk om Hem te kennen dus het is oké om anders te zijn. Zonder God is er duisternis, pijn, ziekte en verdriet. Met Hem is er vreugde, bestemming, gezondheid en ware vrede!’

Luister nu naar een speciaal gebed van Dr. LaDonna Osborn voor jou door hieronder op de play button te klikken. Veel luisterplezier!

  • Bisschop Dr. LaDonna Osborn

Luister dit weekend naar Share Your Story met Dr. LaDonna Osborn op www.maasbachradio.com of luister via onze gratis radio app op je telefoon of tablet.

Delen.

Comments are closed.

X