dinsdag, september 28 EN | BR

Een ode aan alle mama’s – David Maasbach

Iedereen die leeft, en heeft geleefd, is voortgekomen uit een vrouw. In dit opzicht delen we dus eigenlijk allemaal in hetzelfde wonder, wie je ook bent. God was daar toen jij gevormd werd door God in de buik van je moeder waar je levensreis is begonnen. Mama zijn is niet makkelijk, er zitten vele aspecten aan het moederschap. Hoe komt het dat mama zo’n belangrijk aandeel heeft in de opvoeding van kinderen?

Psalm 139:13-16
U hebt mij immers in de buik van mijn moeder gemaakt? Mijn hele lichaam werd door U geweven. 14 Ik prijs U, omdat U mij zo prachtig hebt gemaakt. Alles wat U doet, is wonderbaarlijk. Alles in mij getuigt daarvan. 15 U zag elk van mijn botten, terwijl zij in het verborgene werden gemaakt. 16 U zag mij al toen ik nog geen vorm had. Elke dag van mijn leven stond toen al in uw boek opgeschreven.

Lees mee met de preek in uw eigen Blessing Bijbel.

Delen.

Comments are closed.

X