woensdag, januari 20 EN | BR

Deze week is Donnie Swaggart te gast bij Maasbach Radio. Hij is de enige zoon van wereldberoemde evangelist, zanger en componist: Jimmy Swaggart. Donnie is een dynamische spreker en treedt daarmee in de voetsporen van zijn vader. We praten met Donnie over de druk die op hem lag om net als zijn vader en andere familieleden (zoals Jerry Lee Lewis) een succesvolle muziecarrière te hebben. Ook vertelt Donnie openhartig over hoe hij als jonge jongen nog niet de roeping van God hoorde:

“Tegenover mijn studentenkamer was de gebedsruimte van de school. Nadat iedereen naar bed was gegaan, ging ik daar in het donker zitten en zei ik tegen de Heer: ‘Wat wilt U dat ik doe? Ik moet het weten’ en ik hoorde niets. Het was alsof ik tegen een muur praatte”

Later ervaart Donnie een doorbraak en hoort hij duidelijk de stem van God die hem instructies geeft. Hebben wij niet allemaal een moment in ons leven gehad dat we geen antwoord van God ontvingen? Pastor Donnie Swaggart heeft een bemoedigend woord voor jou op Maasbach Radio gebaseerd op het Woord van God en zijn eigen ervaring.

  • Luister alvast naar een fragment van het interview met Donnie Swaggart:

Luister dit weekend naar Share Your Story op www.maasbachradio.com of luister via onze gratis radio app op je telefoon of tablet.

Delen.

Comments are closed.

X