Wij staan in Gods testament, maar staat Hij ook in dat van ons?

Laat na via testament

Omdat u verstandig met uw geld wilt omgaan, zult u een testament willen opstellen. Er is hard werken en doorzetten voor nodig om een vermogen op te bouwen. En als u altijd gegeven hebt voor het winnen van zielen, zult u ook ná uw heengaan willen dat het evangelie van Jezus Christus verspreid blijft worden.

Testament
Wanneer u wilt nalaten aan de Stichting Johan Maasbach Wereldzending, neemt u dit op in uw testament. In een testament kunt u één of meer personen of organisaties tot erfgenaam benoemen. U legt erin vast wie wat ontvangt. Dat kan een vast bedrag zijn, maar ook een percentage van uw vermogen, een kunstwerk of bijvoorbeeld een huis.

ANBI
De Stichting Johan Maasbach Wereldzending is een ANBI, een Algemeen Nut Beogende Instelling. Dit betekent dat u vrij van erfbelasting kunt nalaten. Daardoor komt uw bijdrage volledig ten goede aan het zendingswerk. En dat is zeer welkom: ook in de toekomst zal het evangelie verspreid worden! De Stichting Johan Maasbach Wereldzending ontvangt namelijk geen subsidie van de overheid en is daarom volledig afhankelijk van giften.

Wij helpen u graag
Wilt u graag de gratis en geheel vrijblijvende brochure: Waarom een testament? ontvangen, of heeft u behoefte aan persoonlijk advies? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag!
T: 070 363 59 29
E: info@maasbach.nl

Persoonlijk advies
Misschien wilt u graag een persoonlijk advies. Neem gerust contact met ons op. Samen bekijken we uw persoonlijke situatie en zetten we uw wensen op een rijtje. Wij vertellen u graag wat uw nalatenschap voor het werk van de Heer kan betekenen.
T: 070 363 59 29 (vraag naar Dhr. Simon van Dalen)
E: fa@maasbach.com

Vergeet niet dat vandaag nooit te vroeg kan zijn, maar morgen wel te laat! Met andere woorden: Wij moeten alles doen wat in ons vermogen ligt, voordat de nacht komt en niemand meer iets kan doen.

U staat in Gods testament. Staat Hij ook in dat van u?

U kunt uw geld aan het werk zetten, zowel NU als straks wanneer u deze aardse wereld verruilt voor de hemelse.

Shopping Basket