vrijdag, juli 30 EN | BR

Rabina Bhoelai (20) had lange tijd last van schuldgevoelens. Maar God liet haar zien wat Zijn liefde echt betekent. Dit is haar wonder.

‘Van jongs af aan kom ik in de kerk, waar ik hoorde over Gods liefde. Ik wist wel dat God van mij hield, maar ik kon niet geloven dat Hij mij vergeven had. Ook had ik moeite om mezelf te vergeven. Ik had het gevoel dat ik perfect moest zijn om bij God te mogen komen. Telkens als ik probeerde te bidden, werd ik overladen door schuldgevoelens. Ik voelde me onwaardig. Daardoor raakte ik steeds verder weg van God. Schuldgevoelens beheersten lange tijd mijn leven.

Totdat de Maasbach Conferentie aanbrak. Tijdens een van de seminars zei de spreker: ‘God sees you through the blood of Jesus’ (God ziet jou door het bloed van Jezus). Ineens begreep ik het. Ik dacht: ‘Natuurlijk! Hoe kon ik het vergeten zijn?’ Ik had het nooit op deze manier gehoord. Voor het eerst na lange tijd besefte ik dat ik al lang vergeven was. En dat God al die tijd nog steeds van mij hield. Ik besefte dat Gods genade en liefde voor eeuwig zijn.

God houdt nog steeds van je, zelfs als je duizend fouten maakt, of steeds dezelfde fout maakt. God kan en wil jou altijd vergeven. Ik besefte dat ik niet perfect hoef te zijn om bij God te zijn, want Jezus heeft al betaald voor mij. Hij is voor mijn zonden aan het kruis gestorven. Ik weet nu eindelijk wat Gods liefde echt betekent. Ik hoef niet bang te zijn om niet vergeven te worden, want Gods liefde en genade zijn voor eeuwig.’

Nieuw Leven Magazine Augustus 2020

Delen.

Comments are closed.

X