vrijdag, juli 30 EN | BR

“Dezelfde Jezus Die mij genas, geneest jou vandaag!”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Pastor Didier komt oorspronkelijk uit Kinshasa, Congo, en is nu voorganger in Nottingham, Engeland. Gedurende zijn hele jeugd was Didier ernstig ziek. Hij lag vaak wekenlang in het ziekenhuis en elk ziekenhuis gaf weer een andere diagnose. Maar de dag dat hij Jezus aan nam als zijn Redder en Verlosser werd Didier compleet gezond! Door deze ervaring heeft pastor Didier een groot geloof dat Jezus, de Heelmeester, jou en jouw geliefden kan en wil genezen vandaag.

“Ik voelde niets bijzonders en ik viel niet op de grond, maar ik nam Jezus aan als mijn Heer en Redder en Hij genas mij. Diezelfde Jezus kan jou genezen vandaag. Limiteer God niet, Hij is de Geneesheer!”

Dit weekend vertelt Didier zijn hele getuigenis bij Maasbach Radio tijdens SHARE YOUR STORY. Hij zal ook een krachtig gebed voor jou bidden. Luister nu naar een fragment van pastor Didier bij Maasbach Radio door hieronder op de play knop te klikken:

  • Laat je geloof groeien!

Luister dit weekend naar Share Your Story op www.maasbachradio.com of luister via onze gratis radio app op je telefoon of tablet.

Delen.

Comments are closed.

X