zondag, september 26 EN | BR

DOOR: DAVID MAASBACH
Veel mensen willen graag Gods zegeningen in hun leven. Maar ze beseffen niet dat ze zichzelf in de positie moeten brengen om die zegeningen te kunnen ontvangen. Ontdek vandaag de sleutel tot Gods overweldigende zegeningen in jouw leven!

Positieve mensen tegenover negatieve mensen
Als jij gelooft dat dit het seizoen is van Gods beloften en zegeningen, bepaalt dit ook je levenshouding en de manier waarop je denkt, praat en leeft. Mensen die in de overwinning leven, zijn over het algemeen positief ingestelde mensen. Positieve mensen willen graag dat ook andere mensen in de overwinning leven en zullen slagen. Het tegenovergestelde is ook waar. Negatieve mensen trekken altijd alles en iedereen – bewust of onbewust – naar beneden. Ze praten altijd in mineur. De somberheid druipt ervan af. Zij kijken altijd naar de omstandigheden. Jezus zei:

‘De dief (de duivel) komt alleen om te stelen, te doden en te vernietigen. Ik ben gekomen om Mijn schapen leven in overvloed te geven.’ – Johannes 10:10

De duivel wil dat je alleen blijft kijken naar de omstandigheden, je tekortkomingen en fouten. Dit is zijn geheim en tactiek. Als hij je focus kan vasthouden op je oude natuur, dan mis je alle zegeningen die God jou wil geven.

De sleutel tot Gods zegeningen
De sleutel die God jou geeft tot al Zijn zegeningen, is om God op de eerste plaats in je leven te stellen. Het geheim van overwinning in je leven is: GOD EERST! Dat is wat God zegt in Zijn Woord.

Nieuw Leven Magazine April 2021

Delen.

Comments are closed.

X