dinsdag, april 20 EN | BR

Toen Donald Trump president van Amerika werd, werden we allemaal van alle kanten gewaarschuwd hoe verschrikkelijk en slecht deze man is. De wereld stond op z’n kop, ook in Nederland! De man is vanaf dag één verketterd, verguisd, veroordeeld, beschuldigd, verworpen en nog net niet gefusilleerd. Met de verkiezing van Trump in 2016 was Amerika en de wereld overgeleverd aan een ‘dictator’. Het bekende Duitse weekblad Stern presenteerde Trump op de voorpagina als de nieuwe Hitler.

Onder leiding van de Democraten en de linkse Amerikaanse, Europese en Nederlandse media werden wij (het volk) bestookt met een onafgebroken negatieve stroom van beschuldigingen en geruchten aan het adres van Donald Trump. Twee jaar lang moest er een samenzweringstheorie bewezen worden dat de Russische leider Poetin eigenlijk verantwoordelijk was voor de overwinning van Trump. Toen dat niet lukte, startten de Democraten door wanhoop gedreven het impeachment process met die verschrikkelijke Nancy Pelosi voorop, die met voorbedachten rade de State of the Union van de 45e president voor het oog van de camera opzettelijk verscheurde. De haat straalde uit haar ogen!

Alles maar dan ook alles, ja, álles, werd uit de kast getrokken door journalisten, commentatoren en talkshowhosts van CNN, CBS, NBC, The Washington Post, The New York Times, maar ook door onze eigen Nederlandse EenVandaag, Nieuwsuur, NOS Journaal, BNNVARA, Jinek, DWDD, M, Trouw, de Volkskrant, Het Parool, NRC en niet te vergeten al die zogenaamde BN’ers en de LHBTI+ beweging om vroegtijdig van deze president af te komen. Als je ze hoort kakelen, dan zie je dat ze zelf niet eens doorhebben hoe zij ons tomeloos vier jaar lang hebben voorgespiegeld dat alles aan deze man door en door slecht is!

Uit de negatieve beeldvorming die ons non-stop is voorgeschoteld, ging het helemaal niet en nooit om de waarheid. Maar met al hun vooroordelen, opportunisme, hypocrisie, ambitie, persoonlijke of ideologische agenda’s, ging het vanaf dag één maar om één ding: de door haat gedreven zoektocht naar een wapen om Trump te stoppen.

Dit terwijl er geen president is geweest die zich aan zoveel verkiezingsbeloften heeft gehouden als Trump! (Ik noem er maar een paar)

  • Hij beloofde geen nieuwe oorlogen en hield zich aan die belofte. Hij rekende wel af met IS en hun leider Al-Baghdadi. En met de Iraanse terreurgeneraal Soleimani.
  • Er is een vredesproces gaande in het Midden-Oosten. Onder leiding van Trump hebben steeds meer Arabische landen vrede met Israël gesloten. Je hoort daar weinig over, maar het zijn reuzenstappen.
  • Onder druk van Trump namen steeds meer NAVO-landen – of ze het nu leuk vinden of niet – hun uitgaven aan vrede en veiligheid serieus.
  • De economische en strategische expansiedrift van China vond in deze president – als enige – een geduchte begrenzer. En sinds de toenadering van Trump houdt kernmacht Noord-Korea zich gedeisd.
  • Trump is de enige president die het heeft aangedurfd om zijn stand in te nemen om dat verschrikkelijke regime in Iran aan te pakken en te breken met die net zo verschrikkelijke Iran-deal.

Dit zijn belangrijke zaken als het gaat om onze veiligheid en welvaart. Niet alleen voor Amerika, maar ook voor Europa en Nederland. Nooit heeft Trump enig krediet voor deze grote stappen gekregen!

Ondanks al zijn fouten, tekortkomingen en tal van morele problemen, ontpopte Trump zich als beste vriend die Israël ooit in het Witte Huis heeft gehad. En ook voor ons christenen is er geen betere president geweest dan president Trump.

  • Trump is openlijk pro-life en tegen abortus.
  • Trump is geen voorstander van de LHBTI+ gemeenschap.
  • Trump is een grote vriend van Israël. 23 jaar nadat het Amerikaanse Congres besloot dat de ambassade naar Jeruzalem moet, 70 jaar na de oprichting van de staat en 51 jaar na de hereniging van Jeruzalem, is Trump met de verplaatsing van de Amerikaanse ambassade van Tel Aviv naar Jeruzalem een belangrijke belofte nagekomen.
  • Er is geen president geweest die zoveel evangelische voorgangers in het Oval Office heeft toegelaten om voor hem en de natie te bidden. En al zijn kerst- en paastoespraken hadden meer christelijke inhoud dan het geval was bij alle andere presidenten voor hem bij elkaar.

Dit zijn allemaal redenen van de diepe, intense haat die zich vanaf het begin tegen Trump richt. De kern van die haat komt niet van mensen, maar van overheden en boze machten, waarover de apostel Paulus in Efeziërs 6:12 spreekt. Met zijn aantreden kwam Trump oog in oog te staan tegenover al die ANTI-GODDELIJKE HAATGEESTEN die zo vast genesteld zitten in hun positie op alle belangrijke plaatsen van invloed in de maatschappij.

Vanaf dag één hebben zij Trump niet geaccepteerd als president. En wanneer Trump vier jaar lang volledig gedemoniseerd is en uiteindelijk nog altijd de helft van het land op hem stemt, staat Biden op de barricade en zegt: ‘Ik wil een president zijn voor alle Amerikanen. Laten we weer met elkaar praten, elkaar verdragen en verzoenen!’ Biden en de Democraten willen eenheid brengen, terwijl zij zich vier jaar lang hysterisch verzet hebben en Trump nooit geaccepteerd hebben als hun president. En nu moeten al de Trump-stemmers ineens Biden accepteren als hun president. Jazeker, en natuurlijk wel met het meekomende linkse en socialistische beleid van de Democraten, met de extreemlinkse Kamala Harris als vicepresident en de Obama’s als de stuwende krachten op de achtergrond. Dit raakt de kern van hun vreselijke blindheid voor andersdenkenden, die zij nooit zullen accepteren en waarbij ze zich nooit zullen neerleggen!

Inmiddels is het Witte Huis de koers volledig aan het verleggen. Biden papt weer aan met de leiders van Iran en de Palestijnen. En juist van Iran is heel veel gevaar te vrezen. Vergis je niet: die religieuze leiders zijn meedogenloos en het Westen wordt bedrogen en misleid! Dankzij die rampzalige nucleaire Iran-deal cashte Iran miljarden dollars om ballistische raketten te ontwikkelen en maakt het zich op voor een oorlog met Israël. Iran is niet alleen de aartsvijand van Israël, maar ook van het Westen en de christenen! Laat je niet misleiden door de glimlachende gezichten van die moderne leiders. Want achter die maskers schuilen dezelfde geestelijke overheden en machten als in het hart van het rijk der duisternis. Als onze leiders bereid waren om te geloven wat hun ogen zien, zou dat hen de stuipen op het lijf moeten jagen! Maar ze kijken weg en behandelen Iran als een eerzame partij. Iran trekt samen met China en Rusland op om hun belangen te beschermen, en Europa zal daar ongetwijfeld in meegaan. Dom, want dit plan versterkt in alle opzichten de oorlogsmachine van dit monster. Deze storm zal niet voorbijtrekken, maar steeds luider brullen. Zeer moedig en terecht dat Trump hieraan een einde maakte!

Niet alleen Trump als persoon wordt intens gehaat door de Democraten en de linkse media, maar ook zijn nalatenschap wordt tot in het extreme door en door gehaat. En omdat zijn Israël vijandige voorganger, Barack Hussein Obama, achter de coulissen van Bidens regering aan de touwtjes trekt, gaat dit de komende jaren nog wel door. De Biden/Obama regering is pro-Palestijns en pro-Iran en dat zie je heel duidelijk door de pro-Iraanse/Palestijnse functionarissen die zij op sleutelposities hebben geplaatst. De pro-Israëlische maatregelen van Trump, zoals de betrekkingen tot de Palestijnse Bevrijdingsorganisatie PLO, werden onmiddellijk na Bidens aantreden ongedaan gemaakt.

Onder Biden zal de VS weer toetreden tot de nucleaire overeenkomst met het tot vernietiging van Israël gecommitteerde Iran. En daarmee zal de anti-Israëlische houding van Ismaël/Haman en Hitler onder leiding van president Biden gewoon doorgaan. Eigenlijk gaat alles precies zoals God in Zijn Woord heeft gezegd. Wat dat betreft ligt deze wereld precies op koers!

Mijn gebed is dat God als wachter van Israël over Zijn volk zal waken en dat er weer een man of vrouw mag opstaan die de moed en de kracht heeft om, tegen alle druk en tegenstand in, te doen wat president Donald John Trump durfde te doen.

Wie weet in 2024!

Delen.

Comments are closed.

X