dinsdag, december 1 EN | BR

Toen Donald Trump 4 jaar geleden president van Amerika werd, werden we allemaal van alle kanten gewaarschuwd hoe verschrikkelijk en slecht deze man is. De wereld stond op z’n kop, ook in Nederland! De man is vanaf dag 1 verketterd, verguisd, veroordeeld, beschuldigd, verworpen en nog net niet gefusileerd. Met de verkiezing van Trump in 2016 was Amerika en de wereld overgeleverd aan een ‘dictator’. Het bekende Duitse weekblad Stern presenteerde Trump op de voorpagina als de nieuwe Hitler.

Onder leiding van de Democraten en de linkse Amerikaanse, Europese en Nederlandse media werden wij (het volk) bestookt met een onafgebroken negatieve stroom van beschuldigingen en geruchten aan het adres van Donald Trump. Twee jaar lang moest er een samenzweringstheorie bewezen worden dat de Russische leider Poetin eigenlijk verantwoordelijk was voor de overwinning van Trump. Toen dat niet lukte, startten de Democraten door wanhoop gedreven het ‘impeachment process’ met die verschrikkelijke Nancy Pelosi voorop, die met voorbedachten rade de State of the Union van de 45e president voor het oog van de camera opzettelijk verscheurde. De haat straalde uit haar ogen!

Alles maar dan ook alles, ja, álles, werd uit de kast getrokken door journalisten, commentatoren en talkshowhosts van CNN, CBS, NBC, The Washington Post, The New York Times, maar ook onze eigen Nederlandse EenVandaag, Nieuwsuur, NOS Journaal, BNNVARA, Jinek, DWDD, M, Trouw, de Volkskrant, Het Parool, NRC en niet te vergeten al die zogenaamde BN’ers en de LHBTI+ beweging om vroegtijdig van deze president af te komen. Als je ze hoort kakelen, dan zie je dat ze zelf niet eens doorhebben hoe zij ons tomeloos 4 jaar lang hebben voorgespiegeld dat alles aan deze man door en door slecht is!

Uit de negatieve beeldvorming die ons non-stop is voorgeschoteld, ging het helemaal niet en nooit om de waarheid. Maar met al hun vooroordelen, opportunisme, hypocrisie, ambitie, persoonlijke of ideologische agenda’s, ging het vanaf dag 1 maar om 1 ding: de door haat gedreven zoektocht naar een wapen om Trump te stoppen.

Dit terwijl er geen president is geweest die zich aan zoveel verkiezingsbeloften heeft gehouden als Trump! (Ik noem er maar een paar)

 • Hij beloofde geen nieuwe oorlogen en hield zich aan die belofte. Hij rekende wel af met IS en hun leider Al Baghdadi. En met de Iraanse terreurgeneraal Soleimani.

 • Er is een vredesproces gaande in het Midden-Oosten. Onder leiding van Trump sluiten steeds meer Arabische landen vrede met Israël. Je hoort daar weinig over, maar het zijn reuzenstappen.

 • Onder druk van Trump nemen steeds meer NAVO-landen – of ze het nu leuk vinden of niet – hun uitgaven aan vrede en veiligheid serieus.

 • De economische en strategische expansiedrift van China vindt in deze president – als enige – een geduchte begrenzer. En sinds de toenadering van Trump houdt kernmacht Noord-Korea zich gedeisd.

 • Trump is de enige president die het heeft aangedurfd om zijn stand in te nemen om dat verschrikkelijke regime in Iran aan te pakken en te breken met die net zo verschrikkelijke Iran-deal.
 •  
  Dit zijn belangrijke zaken als het gaat om onze veiligheid en welvaart. Niet alleen voor Amerika, maar ook voor Europa en Nederland. Nooit heeft Trump enig krediet voor deze grote stappen gekregen!

  Met al zijn fouten en tekortkomingen is er ook voor ons christenen geen betere president geweest dan president Trump!

 • Trump is openlijk pro-life en tegen abortus!

 • Trump is geen voorstander van de LHBTI+ gemeenschap!

 • Trump is een grote vriend van Israël! 23 jaar nadat het Amerikaanse Congres besloot dat de ambassade naar Jeruzalem moet, 70 jaar na de oprichting van de staat en 51 jaar na de hereniging van Jeruzalem, is Trump met de verplaatsing van de Amerikaanse ambassade van Tel Aviv naar Jeruzalem een belangrijke belofte nagekomen.

 • Er is geen president geweest die zoveel evangelische voorgangers in de Oval Office heeft toegelaten om voor hem en de natie te bidden. En al zijn kerst- en paastoespraken hebben meer christelijke inhoud dan alle andere presidenten voor hem bij elkaar.
 •  
  Dit zijn allemaal redenen van de diepe, intense haat die zich vanaf het begin tegen Trump richt. De kern van die haat komt niet van mensen, maar van overheden en boze machten, waarover de apostel Paulus in Efeziërs 6:12 spreekt. Met zijn aantreden kwam Trump oog in oog te staan tegenover al die LINKSE HAATGEESTEN die zo vast genesteld zitten in hun positie op alle belangrijke plaatsen van invloed in de maatschappij.

  Diezelfde haat zien we ook in ons Nederland!

  Wij (HET VOLK) worden al jaren gemanipuleerd en voorgelogen door de politiek en media, en dan met name de LINKSE! Het is toch raar dat Nederland al jaren RECHTS stemt en een LINKS beleid heeft? De grootste partij (VVD) is RECHTS! (Al meer dan 10 jaar) De TWEEDE grootste partij (PVV) is ook RECHTS! En het zal mij niet verbazen als bij de volgende verkiezingen de DERDE grootste partij ook RECHTS zal zijn!

  HOE KAN DAT?

  Dat kan omdat LINKSE HAATGEESTEN altijd grote machtsmisbruikers zijn geweest! Zij respecteren NOOIT de grenzen van andersdenkenden. ‘NEE’ betekent bij hen ‘MISSCHIEN’ en ‘MISSCHIEN’ betekent bij hen ‘JA’! Het zijn AGRESSIEVE MANIPULATORS die nergens voor terugdeinzen. Het woordje: ‘NEE’ kennen zij niet, tenzij ze het zelf zeggen!

  Vanaf dag 1 hebben zij Trump niet geaccepteerd als president en hebben ze met al hun tegenstand het land enorm gepolariseerd en in tweeën gesplitst. Dat doet links met hun antistandpunten in Nederland ook, waar ze dan vervolgens de andere kant beschuldigen van polarisatie. De linkse media doen hier volop aan mee! Wanneer Trump 4 jaar lang volledig gedemoniseerd is en uiteindelijk nog altijd de helft van het land op hem stemt, staat Biden op de barricade en zegt: ‘Ik wil een president zijn voor alle Amerikanen. Laten we weer met elkaar praten, elkaar verdragen en verzoenen!’ Biden en de Democraten willen eenheid brengen, terwijl zij zich 4 jaar lang hysterisch verzet hebben en deze president nooit geaccepteerd hebben als hun president. Non-stop hebben zij 4 jaar lang met hun anti Trump tirades het gezag van deze president ondermijnd. Maar wat belangrijker en gevaarlijker is, zij hebben daarmee ook de democratie ondermijnd!

  En nu moet de andere kant ineens Biden accepteren als hun president en de democratie respecteren. Jazeker, en natuurlijk wel met het meekomende linkse en socialistische beleid van de Democraten, met de extreem-linkse Kamala Harris als vicepresident en de Obama’s als de stuwende krachten op de achtergrond. Dit raakt de kern van hun vreselijke blindheid voor andersdenkenden, die zij nooit zullen accepteren en waarbij ze zich nooit zullen neerleggen!

  De LINKSE GEESTEN luisteren NOOIT naar waar ONZE GRENZEN liggen. Zij walsen altijd heel overmoedig en listig over onze grenzen heen. Ze zijn er niet vies van om daarbij GEWELD en AGRESSIE te gebruiken. Zij hebben geen besef waar de grenzen van ANDERSDENKENDEN liggen, omdat ze in een wereld leven waar iedereen ‘JA’ moet zeggen tegen hun denkbeelden. ‘NEE’ is voor hen geen optie!

  We moeten allemaal volgens HUN LINKSE IDEOLOGIE leven, want een andere wereld bestaat er niet! Als jij tegen hun LINKSE DENKEN ingaat en iets anders verkondigt, dan word je zonder pardon en wel meteen weggezet als racist, narcist, fascist en alle ‘cisten’ bij elkaar. Zo worden vandaag hele bevolkingsgroepen monddood gemaakt! En omdat het overgrote deel van pers en media ook links is, doen zij volop mee aan de demonisering en vernietiging van andersdenkenden. Dit hebben we 4 jaar lang duidelijk zien gebeuren bij Donald Trump. Maar ook 10 jaar lang bij Geert Wilders en de laatste jaren bij Thierry Baudet, en natuurlijk bij iedereen die met hen sympathiseert. Uiteindelijk werd dat ook de dood van Pim Fortuyn!

  Wat een enorme haat vloeit er van de linkse geesten naar deze mannen. Maar zij begrijpen niet of schijnen niet te willen zien dat deze mannen niet op zichzelf staan, maar staan voor een hele grote groeiende bevolkingsgroep die NIET deelt in het linkse gedachtegoed en in een andere wereld wil leven dan hun linkse wereld. Het is toch te gek voor woorden dat je in het vrije Westen voorzichtig moet zijn als je wilt stemmen op een Trump, Wilders of Baudet? En dat de meerderheid zwijgt als het hierom gaat!

  Door de ENORME, GEDREVEN ZELFZUCHT van die LINKSE GEESTEN hebben ze niet eens door hoeveel misbruik ze van ons (HET VOLK) maken. Ik waarschuw je voor deze dingen, omdat die LINKSE GEESTEN ons naar hun NIEUWE WERELDORDE willen dwingen. Die NIEUWE WERELDORDE is een GRENZELOZE WERELD met een TOTALITAIR SYSTEEM!

  TOTALITAIR betekent:
  ‘Totale macht van de staat, waarbij de belangen van de individuele burgers volledig ondergeschikt zijn gemaakt aan het belang van de staat.’

  Nog niet zo lang geleden was het COMMUNISME nog het machtigste systeem op aarde. Meer dan 65% van de wereldbevolking werd erdoor geregeerd. Het IJzeren Gordijn maakte scheiding tussen aan de ene kant het COMMUNISME en aan de andere kant het KAPITALISME. Het KAPITALISME is gebouwd op het DEMOCRATISCH SYSTEEM. Dit systeem wordt door HET WESTEN gezien als de oplossing voor alle wereldproblemen.

  MAAR IS DAT WEL ZO?

  Wanneer we kijken naar alle DICTATORS in de wereld en hoe zij hun volk onderdrukken, kunnen we met zekerheid stellen dat het democratisch systeem HET BESTE SYSTEEM is dat de wereld ooit gekend heeft. Het woordenboek zegt: ‘DEMOCRATIE IS EEN STAATSVORM waardoor ‘HET VOLK’ wordt geregeerd door GEKOZEN VERTEGENWOORDIGERS uit eigen gelederen.’ Dat wil zeggen: het volk kiest de macht, en de macht regeert het volk!

  De grote Engelse staatsman Winston Churchill zei: ‘De ergste vorm van regeren is democratie, maar het is tot dusver de beste vorm van regeren die er ooit geweest is.’

  Democratie wordt gebruikt om de wereld te verbeteren. En het Westen doet zijn best om dit systeem overal in de wereld te promoten. Overal vindt het een platform! Maar dit is tegelijkertijd ook het GROTE GEVAAR! Op zichzelf lijkt het allemaal heel positief! Een GRENZELOZE WERELD waar ALLE MENSEN verenigd zijn in het systeem van DEMOCRATIE.
  Let wel: een LINKSE DEMOCRATIE, want een democratisch systeem kan natuurlijk alleen maar goed functioneren als LINKS de BAAS is en anders niet!

  Misschien zeg jij: Wat is er nu verkeerd aan een UNIVERSELE BROEDERSCHAP en een GLOBALISERENDE EENHEID van VREDE en VOORSPOED?

  Dat zal ik je zeggen: Op het eerste gezicht helemaal NIETS. Maar als je de BIJBEL kent, dan weet je waar dit alles naartoe leidt. Want op de TOP VAN SUCCES zal de democratie EEN ANDER GEZICHT krijgen. DE AAP KOMT DAN UIT DE MOUW en dan blijkt de DEMOCRATIE een AFSCHUWELIJK MONSTER te zijn, die erop uit is de HELE WERELD in haar MACHT te krijgen.

  En dat krijgt ze ook!

  HET GROTE GEVAAR is dat je het niet ziet aankomen! Mocht je het nog niet weten; het DEMOCRATISERINGSPROCES naar een TOTALITAIRE MACHT is vandaag in VOLLE GANG! De KLIMAATDOELEINDEN, de CORONACRISIS, de EENWORDING van al de grote WERELDPROBLEMATIEK en VRAAGSTUKKEN; het zijn allemaal zaken die het proces naar de totalitaire macht in rap tempo versnellen!

  Ik waarschuw je: HET BLIJFT NIET ZOALS HET IS!

  Delen.

  Comments are closed.

  X