dinsdag, september 28 EN | BR

Heb jij wel eens iemand over Jezus verteld?

Soms maken we ons zo druk over wat mensen denken dat we niets durven te zeggen. Maar wist je dat, wanneer we iemand over Jezus vertellen, dit een leven kan redden?

Als iemand hoort over Jezus, geeft dit die persoon de gelegenheid om het hart voor Jezus te openen en Hem binnen te laten. Als wij beseffen wat Jezus voor ons heeft gedaan, is er dan niet een brandend verlangen om dit te delen met de mensen die ons dierbaar zijn? We willen dat onze vrienden en familieleden ook eeuwig leven in de hemel zullen hebben!

Christy en Maynard gaven op Maasbach Radio een voorbeeld van hoe een gesprek over Jezus kan gaan met iemand die je tegen komt op straat. Je moet er moedig voor zijn! Maar wees niet bang, want God heeft gezegd dat Hij ons zal helpen:

‘… de Vader zal de Helper sturen. Dat is de Heilige Geest, die jullie steeds weer zal herinneren aan wat Ik gezegd heb’ – Johannes 14:26

Klik op de playbutton hieronder om naar het gesprek van Christy en Maynard te luisteren:

  • Maasbach Radio interview – Maynard

Luister dit weekend naar Share Your Story op www.maasbachradio.com of luister via onze gratis radio app op je telefoon of tablet.

Delen.

Comments are closed.

X