PERSMAP

Gethsemané

Dit boek gaat over het lijden en de strijd van Jezus in de hof van Gethsemané. 

De Bijbel vertelt ons dat Jezus daar bad in de nacht voor Zijn kruisiging. Hij vroeg Zijn Vader of het mogelijk was dat Hij al die verschrikkelijke dingen die voor Hem lagen, niet hoefde door te maken. Vaak had Jezus tegen Zijn discipelen gesproken over dit ‘UUR’ dat zou komen. Maar als het dan eindelijk aanbreekt …

  • Welke macht of kracht kon Jezus Christus, Gods Zoon, op de knieën krijgen en zo bang maken dat Zijn zweet als bloeddruppels werd?
  • Wat zat er in die beker waardoor Jezus zo bang werd?
  • Was het gebed van Jezus tegenstrijdig met de wil van de Vader?

Al deze vragen en nog veel meer, worden in dit boek beantwoord. Dit met de bedoeling om jou het geheim te laten zien van de overwinning over de zondemacht. De gedachte dat we alleen maar in de hemel verlost zullen zijn van de zonde en zijn macht, geeft ons hier op aarde geen troost. We willen NU verlost zijn van die verschrikkelijke heerschappij die zonde heet! 

Dat kan en is nodig:

1)    Met het oog op de wereld rondom ons. Door ons leven van vrede, blijdschap en overwinning moet men aangetrokken en overtuigd worden.

2)    Met het oog op onszelf. Wij kunnen namelijk niet in duisternis wandelen en in dezelfde tijd vrede, blijdschap en overwinning in ons hart hebben.

3)    Met het oog op Gods heerlijkheid. Want hoe zal God op aarde verheerlijkt worden, als wij Zijn heerlijkheid niet door ons heen kunnen laten stralen?

Formaat: 14 x 21,5 cm

Omvang: 176 pagina’s

Uitvoering: Paperback | E-book | Audioboek

Prijs: € 9,99 | € 7,99 | € 9,99

Verschijnt: 19 maart 2021

NUR: 707 Geloofsopbouw

9789064422461 (Paperback)
9789064422508 (E-book) 
9789064422478 (Audioboek)

‘Een diep ontroerend boek. Het heeft mij verschillende keren doen huilen. Gods Liefde komt je tegemoet.’ 

‘Je wordt bemoedigd als je leest waar Jezus allemaal doorheen ging. Het herinnert je eraan dat Hij in alles met ons kan meevoelen.’

‘Dit boek kan leiden tot doorbraak in je geestelijk leven en herinnert je aan de waarheden van het evangelie.’

‘De bemoedigende quotes zorgen voor onmisbare steun om jouw dag mee te beginnen!’

‘Het is een prachtige devotional die je op een simpele wijze dieper brengt.’

‘Dit boek brengt Gethsemané zo dichtbij. Het laat je stilstaan bij wat Jezus voor jou persoonlijk heeft gedaan en het brengt je dieper.’

‘Maasbach weet treffend de geheimen van deze strijd te openbaren, waardoor je alle 25 dagen het liefst in één ruk wilt uitlezen.’ 

Dit boek gaat de moeite die je als gelovige kunt tegenkomen niet uit de weg, maar beschrijft deze eerlijk. En leidt en wijst je naar de Enige die kan helpen, en dat is Jezus.

‘Als je van de boeken van Andrew Murray houdt, moet je dit boek zeker lezen.’

‘Het verhaal van Jezus in de Hof van Gethsemané wordt in duidelijke taal op zijn meest volledige wijze verteld, waarin de diepere betekenis van de strijd wordt beschreven.’

‘Dit is echt een waardevol boek, dat iedere christen in bezit zou moeten hebben.’

‘Gethsemané is een mooi boek, een eyeopener.’ 

‘De schrijver heeft vastgehouden en God heeft hem uit de oliepers gehaald. Ik zal door Gods genade vasthouden en Hij zal mij ook uit mijn oliepers halen.’

‘Makkelijk te lezen voor iedereen, ook de ongelovige.’

David Maasbach geeft, samen met zijn vrouw Regina, leiding aan het wereldwijde zendingswerk van de Johan Maasbach Wereldzending, is senior pastor van The Blessing Churches en auteur van vele boeken, waaronder de bestseller Iedere dag met God. Door zijn krachtige bediening in predikingen, tv-uitzendingen, boeken en evangelisatielectuur zijn vele mensen bemoedigd en veranderd. Hij kreeg als eerste Nederlandse prediker wekelijks zendtijd op een van Nederlands bekendste landelijke commerciële televisiezenders. Hij bereikt vandaag met veel passie talloze mensen met zijn tv-programma’s en op allerlei andere moderne manieren.

Instagram: @davidmaasbachofficial

Een 25-daagse reis tot ver binnenin Gods overweldigende, grote liefde!

Het lijden en de strijd van Jezus

Dit boek gaat over het lijden en de strijd van Jezus in de hof van Gethsemané. Hoeveel mensen weten eigenlijk wat het woord Gethsemané betekent? Misschien weet jij het ook niet. Je hebt er ooit een preek over gehoord. Je hebt er misschien over gelezen in de Bijbel of in een boek. Misschien weet je ervan, omdat je een film over het lijden van Jezus hebt gezien. Of iemand heeft je erover verteld. Maar je hebt nooit de echte betekenis van het woord Gethsemané gekend.

In dit boek legt David Maasbach je de diepe betekenis ervan uit door je mee te nemen op een 25-daagse reis door Gethsemané. Hierdoor word je heel persoonlijk betrokken in de belevenissen van de laatste 24 uur uit het lijden van Jezus, en dan met name Gethsemané.

Het ‘uur’ van beproeving

De Bijbel vertelt ons dat Jezus daar bad in de nacht voor Zijn kruisiging. Hij vroeg Zijn Vader of het mogelijk was dat Hij al die verschrikkelijke dingen die voor Hem lagen, niet hoefde door te maken. Vaak had Jezus tegen Zijn discipelen gesproken over dit ‘UUR’ dat zou komen. Maar als het dan eindelijk aanbreekt …

  • Welke macht of kracht kon Jezus Christus, Gods Zoon, op de knieën krijgen en zo bang maken dat Zijn zweet als bloeddruppels werd?
  • Wat zat er in die beker waardoor Jezus zo bang werd?
  • Was het gebed van Jezus tegenstrijdig met de wil van de Vader?

Het geheim van de overwinning

Al deze vragen en nog veel meer, worden in dit boek beantwoord. Dit met de bedoeling om jou het geheim te laten zien van de overwinning over de zondemacht. De gedachte dat we alleen maar in de hemel verlost zullen zijn van de zonde en zijn macht, geeft ons hier op aarde geen troost. We willen NU verlost zijn van die verschrikkelijke heerschappij die zonde heet!

De pijnlijke ervaring en de afmattende strijd van de meeste christenen is de aanwezigheid van de macht van de zonde. Och, hoe graag zouden zij met een rein hart God willen dienen, volgen en gehoorzamen. Maar hun doen en laten zijn voor hen een raadsel. Zij doen niet wat zij graag willen. Nee, zij doen juist dingen waar zij een hekel aan hebben. Hoewel zij het goede willen doen, doen zij het niet. In plaats daarvan doen zij het slechte, en dat willen zij juist niet. God dienen met een rein hart blijkt voor hen een voortdurende onmogelijkheid, waardoor zij vele tranen hebben gelaten.

Maar het is toch zeker niet Gods bedoeling om een hart te hebben met een afkeer tegen de zonde en een liefde om Hem dienen, als er geen mogelijkheid bestaat om dit daadwerkelijk te doen.

Vandaar dit boek!

Het laat duidelijk, eenvoudig en op een praktische manier zien dat de hemelse Vader in Christus een heerlijk, rijk, zalig en overwinnend leven voor hen heeft bereid. Want wat geen oog heeft gezien, geen oor heeft gehoord en geen hart heeft bedacht, is door God in Christus bereid voor degenen die Hem liefhebben.

Jezus heeft voor ALLE mensen geleden en met Zijn dood en opstanding de macht van de zonde overwonnen. Het is tijd om terug te keren naar deze boodschap:

‘Hij werd doorstoken en verbrijzeld ter wille van mijn zonden. Hij werd zwaar gestraft, zodat ik vrede kan hebben. Hij werd geslagen en daardoor werd ik genezen!’ – naar Jesaja 53:5

Gethsemané is verkrijgbaar als paperback, e-book en audioboek en te koop via: www.theblessingfamilybookstore.nl

www.gethsemanedevotional.nl
@davidmaasbachofficial

@maasbach

Wilt u een recensie-exemplaar aanvragen? Stuur een e-mail naar tbfbookstore@maasbach.com met in de onderwerpregel het woord ‘recensie-exemplaar’ en de naam van uw bedrijf of medium, en wij nemen contact met u op.

Contactpersoon: Gloria Jackson

E-mailadres: tbfbookstore@maasbach.com

Telefoonnummer: 070 – 346 97 29

Website: www.gethsemanedevotional.nl

Adresgegevens:
The Blessing Family Bookstore
Apeldoornselaan 2
2573 LM Den Haag ​