vrijdag, juli 30 EN | BR

Test jouw Bijbel kennis! Doe mee met de Bijbel quiz op Maasbach Radio met onze gasten: echtpaar Immanuel en Cathleen Luister nu naar een ronde van de Bijbel quiz door hieronder op de play button te klikken. Veel luisterplezier!

  • Maasbach Radio’s Bijbelquiz

Dit weekend vertellen Immanuel en Cathleen over hun ervaringen bij het Oasis project in Brazilië. Oasis is een prachtig missieproject waar kansarme kinderen overdag worden opgevangen en daar onderwijs, een liefdevolle omgeving en hoop voor de toekomst ontvangen. Immanuel en Cathleen bezochten deze locaties om zich voor te bereiden op de grote stap die ze gaan zetten: een Oasis project in Indonesië opstarten voor de stichting Johan Maasbach Wereldzending.

Luister mee naar de ervaringen van dit echtpaar dat alles achter laat om Jezus te volgen en wees bemoedigd door hun verhaal. Immanuel wil ook een speciaal gebed voor jou doen als je zelf voor een grote stap staat. We weten dat God zal doen wat Hij belooft als je Hem vertrouwt op Zijn Woord!

Luister dit weekend naar Share Your Story op www.maasbachradio.com of luister via onze gratis radio app op je telefoon of tablet.

Delen.

Comments are closed.

X