zaterdag, september 18 EN | BR

The Blessing Churches

The Blessing Churches zijn onderdeel van de Stichting Johan Maasbach Wereldzending. The Blessing is een wereldwijde beweging van kerken en bedieningen die bestaat om God te verheerlijken en Christus' opdracht te gehoorzamen door evangelisatie en discipelschap, kerkplanting, leiderschapstraining en sociaal werk. Deze beweging bestaat uit alle The Blessing gemeenten in Nederland en wereldwijd. We richten ons op elke leeftijdsgroep en werken als één grote familie.

Meld je aan voor een dienst in jouw Blessing Church

Amsterdam
Derkinderenstraat 90
 
Breda
Zandberglaan 31
 
Den Haag
Loosduinsekade 222
 
Dordrecht
Brouwersdijk 36
 
Gouda
Ridder van Catsweg 358
 
Utrecht
’t Goylaan 129
 
Vlaardingen
Olmendreef 101-103
 

Zwolle
Bachlaan 20

 
 

Tegenwoordig gaan steeds minder mensen in Nederland naar de kerk. Veel kerkgebouwen, die eens overvol zaten, lopen leeg en staan in de verkoop. Toch zijn er genoeg redenen om een kerk te bezoeken. Kom ’s naar de kerk en ontdek het zelf!

Wat voor soort kerk is The Blessing kerk?
De Bijbel zegt dat elk mens geschapen is naar Gods gelijkenis, uniek, waardevol en geliefd! In The Blessing kerk doen we ons best om iedereen, met hun verschillende achtergronden, tegemoet te komen en hen in contact met God te brengen.

Wij proberen dit te doen door de vele activiteiten, maar vooral ook de verschillende manieren waarop deze plaatsvinden. Soms is de muziek en worship met geklap, gejuich, dans en veel blijdschap. En soms is een serene stilte met aanbidding meer op zijn plaats. Een andere keer zijn de kinderen van All Kids 1st aanwezig en is er een informele drukte. Regelmatig treden er solozangers op. Altijd is er speciaal gebed voor hen die persoonlijk gebed nodig hebben. Of als men ziek is, kan men zich laten zalven met olie. Wat in The Blessing kerk altijd centraal staat, is de prediking van Gods Woord.

Wat voor soort mensen bezoeken The Blessing kerk?
Mannen, vrouwen, jongens en meisjes van alle leeftijden, achtergronden en lagen van het volk bezoeken onze samenkomsten en zijn betrokken in allerlei taken binnen de gemeente. We zijn niet allemaal hetzelfde. We hebben verschillende huidskleuren, houden van verschillende soorten eten, zijn verschillend in ons denken en praten, handel en wandel, doen en laten. We accepteren elkaar als leden van een en dezelfde happy family! Want The Blessing Family is a happy family!
Waarom bezoeken mensen The Blessing kerk?
Er zijn veel redenen om naar de kerk te gaan. Zang, muziek, vriendschap, verdieping, vrede, rust, gewoonte. Maar de belangrijkste reden is dat het christelijk geloof moeilijk alleen te beleven is. In het Nieuwe Testament zien we in de eerste kerk dat de christenen samenkwamen om te bidden en fellowship te hebben in zang, muziek en het vieren van het avondmaal. In The Blessing kerk doen we ons best om niet alleen te groeien in onze relatie met God, maar ook met elkaar. Dit doen we door samen God te aanbidden, te dienen, te volgen en te gehoorzamen.

Ben ik welkom in The Blessing kerk?
Wij verwelkomen iedereen die op zoek is naar de levende God en die een verlangen heeft om te leven naar Zijn normen, waarden, wetten, regels en principes. We weten dat niemand volmaakt is en dat we allemaal fouten maken. Maar je moet wel een verlangen hebben om te leven zoals God het bedoeld heeft, om je thuis te voelen in The Blessing kerk. God houdt van jou en wij ook! We willen je graag helpen in jouw levensreis met God.
Hoe kan The Blessing kerk mij helpen?
The Blessing Kerk geeft jou perspectief in je dagelijks leven. Door het onderwijs van Jezus krijg je richtlijnen om naar te leven, zodat je kunt rekenen op Gods zegen in je leven, je huwelijk, je gezin, je relaties en je zaken. The Blessing kerk helpt je in het vieren van jouw geweldige levensmomenten, zoals de doop, je huwelijk, het opdragen van je kinderen, het avondmaal. En niet te vergeten de christelijke hoogtijdagen, zoals Pasen, Hemelvaart, Pinksteren en kerstfeest. Maar The Blessing kerk steunt je ook wanneer je ziek of te oud bent en niet naar de kerk kunt gaan. Dit doen we door je thuis te bezoeken, voor je te bidden en avondmaal met je te vieren. En wanneer het leven hier op aarde voorbij is, dan leiden wij de uitvaartdienst in dezelfde lijn zoals je gewend bent in onze samenkomsten. Dat wil zeggen: formeel en aangepast, maar wel in dezelfde Geest!

We zien naar je uit!
En er is nog veel meer, maar dat kun je alleen ontdekken als je komt! Vandaar de titel: Kom ’s naar de kerk! En o ja, de toegang is vrij!

X