zaterdag, januari 20 EN | BR

‘U bereidt een feestmaal voor mij, voor de ogen van mijn vijanden.’ Psalm 23:5

Er was eens een kikker die in een waterput woonde. De kikker had het erg naar zijn zin. Hij had zijn natje en zijn droogje en wist niet beter. Maar bovenin zag hij altijd het flikkeren van een helder licht en dat interesseerde hem. Hij werd zó nieuwsgierig, dat hij op zekere dag besloot de moeilijke weg naar boven te klimmen. Boven aangekomen, keek hij voorzichtig over de rand en zag een grote watersloot. WOW, die is wel 10 keer zo groot als de waterput! Hij vervolgde zijn weg tot hij bij een rivier kwam. WOW, die is wel 100 keer zo groot als de waterput! De rivier volgend kwam hij bij een meer en dacht: WOW, dit is wel 1.000 keer zo groot als de waterput! Toen hij nog verder ging, kwam hij op het strand. Daar zag hij water, water, water en nog eens water!

Gods droom voor jouw leven is ook WOW! Zoveel groter dan jij zelf kunt bedenken of beseffen. Met andere woorden: er is zoveel meer! Ga eens in geloof over de rand kijken. Ga verder kijken dan die waterput. God heeft meer voor jou! Een zee van vreugde, vrede, blijdschap en overwinning. God wil dat je gaat genieten van alles wat Hij voor je heeft weggelegd. Efeziërs 3:20 zegt dat God oneindig veel meer kan doen dan wij ooit kunnen bidden of beseffen. Misschien heeft God al een droom in je hart gelegd. Stap dan, net als Petrus, in geloof uit de boot en zet je voet op het water. God is met je en God is vóór je! Hij zal je doen slagen! Met Hem ben je meer dan overwinnaar! Geloof dat 2018 ook voor jou een nieuw seizoen van overvloed en zegeningen zal worden, want God bereidt een feestmaal voor de ogen van je vijanden, zegt Psalm 23:5.

Mede namens onze kinderen en al onze medewerkers, wensen we jou een geweldig, gezond, overwinnend, voorspoedig, overvloedig en gezegend nieuw jaar toe!

In geloof en liefde,
David & Regina Maasbach

Delen.

Comments are closed.

X