David Maasbach | Aflevering 9 April 2017

Muziek van the MAP Band ” Arrow of love”

Oogsttijd Missions: Een kijkje tijdens de geweldige campagnes die wij hebben met de Johan Maasbach Wereldzending

Vandaag praat David Maasbach over “Een zielenwinnende doorbraakexplosie in onze generatie”:Jezus geeft ons de opdracht om te evangeliseren. Evangelisatie is de taak van iedere christen. Wilt u wanhopige mensen helpen nieuwe hoop geven? Brandt de uitdaging om anderen over Jezus te vertellen in uw hart? Wat denkt u dat u persoonlijk kunt doen om in uw generatie het evangelie te brengen?

Markus 16:15
‘Trek de wereld in,’ zei Hij tegen hen, ‘en vertel aan de hele scheppin het goede nieuws over Mij.

Johannes 3:16
Want God heet zoveel liefde voor de wereld dat Hij zijn enige Zoon heeft gegeven, zodat ieder die in Hem gelooft, niet verloren gaat maar eeuwig leven heeft.

Ezechiel 3: 17-19
‘Mensenzoon, Ik heb u als wachter over Israël aangesteld, elke keer als Ik mijn volk een waarschuwing geef, moet u die onmiddellijk doorgeven. Als u weigert de goddeloze te waarschuwen, als Ik wil dat u hem vertelt: “U zult binnenkort sterven, bekeer u daarom en red uw leven,” dan zal hij in zijn zonden sterven, maar Ik zal u dan voor zijn dood ter verantwoording roepen. Maar als u hem wel waarschuwt en hij blijft zondigen en weigert zich te bekeren, zal hij in zijn zonden sterven, maar buiten uw schuld. U hebt alles gedaan wat u kon en zult vrijuit gaan.

blockquote>2 Timotheus 4:5
Blijf kalm en wees niet bang om voor de Here te lijden. Breng anderen tot Jezus Christus. Laat niets na van wat je moet doen.

Meesterplan News Update: Paasfamiliedag maandag 17 April in het Capitol Evangeliecentrum.

Test uw Bijbelkennis met de One Minute Quiz!

Wist je dat dat de Johan Maasbach Wereldzending dit jaar verschillende zendingsreizen heeft waar u zich voor kunt opgeven?

div class=”g-ytsubscribe” data-channel=”maasbachonline” data-layout=”default” data-count=”default”>

Nooit meer iets missen van David Maasbach? Subscribe je dan nu op de Maasbach TV YouTube channel!

Delen