David Maasbach | Aflevering 23 April 2017

David Maasbach | Aflevering 23 April 2017

Muziek van the MAP band met het nummer “So Happy” van het album “TMD Sessions”

In Christen zijn is niet saai vertellen de Youth Managers van verschillende Blessing Churches waarom het oude evangelie juist voor de nieuwe generatie is.

Vandaag spreekt David Maasbach over: “Het oude evangelie is niet slecht”.
De Bijbel geeft je een levensstandaard en het is niet moeilijk te begrijpen. Als je de Bijbel niet leest, kan Gods Geest het je ook niet openbaren. Je moet het woord van God lezen, geloven, aanvaarden en je moet ook doen wat er staat geschreven.

Spreuken 4:10
Luister naar mij, mijn zoon, en neem mijn woorden ter harte. Dan zul je een lang en goed leven hebben.

Mattheus 11:25
En Jezus bad dit gebed:’Vader, Heer van hemel en aarde, dank U wel dat U aan kleine kinderen hebt bekendgemaakt wat u voor wijzen en geleerden verborgen hebt gehouden.

Johannes 3:16
Want God heeft zoveel liefde voor de wereld dat Hij zijn enige Zoon heeft gegeven, zodat ieder die in Hem gelooft, niet verloren gaat maar eeuwig leven heeft.

Jesaja 44:6
De Here, de koning aan Israël, zegt -ja Israëls verlosser, deHere van de hemelse legers, zegt het: Ik ben de eerste en de laatste, er bestaat geen andere God.

Romeinen 5:17-19
Door de overtreding van die ene mens regeerde de dood in de wereld. Hoeveel meer is er door die andere mens, Jezus Christus, gebeurd! Door zijn overvloedige genade is vrijspraak mogelijk geworden, Wie dat grote geschenk van Hem aannemen, zullen samen met Hem regeren in het eeuwige leven. Dus, zoals door die ene overtreding van Adam alle mensen werden veroordeeld, worden door die ene goede daad van Christus alle mensen vrijgesproken, zodat zij kunnen leven. Zoals de ongehoorzaamheid van Adam tot gevolg had dat alle mensen zondaars werden, is het gevolg van de gehoorzaamheid van Christus dat alle mensen rechtvaardig verklaard zullen worden.

Nooit meer iets missen van David Maasbach? Subscribe je dan nu op de Maasbach TV YouTube channel!

Delen