Keep going strong, keep shining bright

Dit jaar vieren we het 70-jarig jubileum van de Stichting Johan Maasbach Wereldzending. Ons doel is al die jaren hetzelfde gebleven, namelijk: om het grootste aantal mensen te bereiken met het evangelie van Jezus Christus, in de kortst mogelijke tijd, met de beste middelen die ons ter beschikking staan.

Evangelisatie heeft altijd centraal gestaan in ons leven en werk, en gebed speelt daarbij een zeer belangrijke rol. Daarom willen we dit jubileumjaar beginnen met een maand van gebed. De gebedskalender zal je hierbij helpen. Voor elke dag is er een gedachte om je richting te geven waarvoor je kunt bidden.

The Blessing Day Of Prayer

Op The Blessing Day of Prayer, zondag 30 januari,  zullen we samen bidden en God zoeken. Verwacht ook een wonder voor jezelf! Kom met je hele gezin. Neem je rekeningen mee, je doktersverklaring, of welke nood je ook hebt. We zullen samen bidden en geloven voor wonderen.

Gebedskalender

Zet deze maand apart om God meer te zoeken. Om jou hierbij te helpen is er een speciale gebedskalender beschikbaar. 

Meld je aan voor de dagelijkse gebedsmail

Elke dag ontvang je een mail met daarin het gebedsonderwerp en bijbeltekst van die dag en een uitgebreide gedachte om je richting te geven waarvoor je kunt bidden. Open de dagelijkse mail op je telefoon, tablet of computer en neem een moment de tijd om te bidden en God tot jou te laten spreken.

pexels-jack-redgate-932159

Gebedskalender voor kids

Ook kinderen kunnen meedoen met de gebedsmaand! Dit Bijbelleesrooster helpt je om samen met je kids elke dag een stukje uit de Bijbel te lezen. Ook is er voor elke dag een gebedsonderwerp om samen voor te bidden.

Word jij ook jubileumjaar gebedspartner?

Meld je in dit jubileumjaar aan als gebedspartner. Je krijgt dan van januari t/m december elke maandag de gebedslijst per mail. Of het nu 5 minuten per dag is of 20 minuten per week; jij kunt mensen in nood helpen door jouw gebed. GPN gelooft in de kracht van gebed. Gebed verandert de meest onmogelijke situaties. Laten we samen tot God gaan en bidden voor de noden in de wereld en alle gebedsverzoeken. Word jij ook een jubileumjaar gebedspartner?

Gebedspartner

* verplichte velden
Aanhef *
Untitled-1
Heb jij een gebedsverzoek?

Misschien heb je zelf een nood en heb je gebed nodig. Laat ons voor jou bidden en samen met jou een wonder van God verwachten! Ook kan je gebed voor iemand anders aanvragen.

Vul hieronder jouw gebedsverzoek of voorbede in.
E-mailadres(Vereist)
Shopping Basket