Paasfamiliedag 2017

U bent hartelijk welkom op de Paasfamiliedag 2017 op maandag 17 april (2e Paasdag).

Locatie: Capitol Evangelie Centrum, Loosduinsekade 222 in Den Haag
Ochtendbijeenkomst: 10.30 – 12.30 uur
Middagbijeenkomst: 14.30 – 16.30 uur

Ervaar de opstandingskracht van Jezus
‘Het enige wat ik wil, is Christus kennen en ervaren hoe groot de kracht is, waardoor Hij uit de dood is opgestaan. Ik wil ervaren wat het betekent om met Hem te lijden en te sterven om uiteindelijk te komen tot de opstanding uit de dood’ (Filippenzen 3:10-11). Bij de poort van een dorp zag Jezus een lange begrafenisstoet aankomen. Hij liep naar de baar en legde Zijn hand erop en zei tegen de dode jongen: ‘Word weer levend!’ De jongen ging zitten en begon te praten. Ook wij hebben vandaag door de opstanding van Jezus macht over de dood, het dodenrijk en alle boze machten. God wil ook u vandaag gebruiken om anderen te bevrijden!

All kids 1st
We hebben aparte programma’s voor de kids in de leeftijdsgroepen 0-3 jaar, groep 1 t/m 4 en groep 5 t/m 8. Voor de tieners zal er in de ochtend een speciaal eigen programma zijn. Een groot team van bekwame leiding is zich nu aan het voorbereiden om de kids en tieners een fijne en onvergetelijke dag te geven.

Cups & Cakes
Een belangrijk onderdeel van de Paasfamiliedag is de onderlinge ontmoeting en fellowship. Hier zullen we voor en na de diensten en tijdens de pauze genoeg tijd voor hebben. U kunt een lekker kopje koffie, cappuccino, espresso, thee of frisdrank genieten met vers gebakken cake of taart erbij. Tijdens de lunch zijn er heerlijk belegde broodjes te koop, voor iedere smaak wel iets.

Delen