NIEUW! 5 dagen per week David Maasbach op Family 7

Jubel-Doorbraak-Zegen

Vanaf 2e Pinksterdag zullen we D.V. 5 dagen per week, ofwel iedere werkdag, om 18.05 uur gaan uitzenden op de bekende christelijke familiezender Family7, met de boodschap als middelpunt!

Met deze doorbraak voorziet de Here God in één klap aan de behoefte van een grote groep mensen die graag naar een kerkdienst wil kijken met de boodschap als middelpunt. Aan de andere kant geeft het ons ook meteen de gelegenheid om te investeren in de moderne middelen van internet, smartphones, apps, Instagram, Twitter, Facebook, enz. enz.! Zo kijken we vooruit en gaan we proberen om nog meer toegang te krijgen tot het hart van een nieuwe generatie via alle moderne sociale media bronnen van vandaag.

Dit betekent echter wel dat er een einde zal komen aan onze uitzendingen op SBS6. Al die tijd is SBS6 een bijzonder en opvallend instrument geweest. Niets meer en niets minder! We hebben van dat instrument 9 jaar lang dankbaar gebruik gemaakt om het evangelie van Jezus Christus te verspreiden. Alleen God weet wat Hij gedaan heeft in de harten van de vele mensen die door de jaren heen hebben gekeken en geluisterd. To God be the glory!

Delen